OXY PWO RX Labs View larger

OXY PWO RX Labs

New product

OXY PWO RX Labs

More details

1 Item

Warning: Last items in stock!

38,90 € tax incl.

More info

OXY PWO RX Labs

Περιγραφή

Το Rx Labs Oxy PWO είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα πριν την προπόνηση που αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και το κίνητρο για εκπαίδευση. Η Rx Labs χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι τα συμπληρώματα που εισάγονται στην αγορά βασίζονται στη λατρευτική φόρμουλα που έχουν ήδη βελτιωθεί από τους επιστήμονες της RX Labs, γεγονός που καθιστά τα προϊόντα ασύγκριτα. Το Oxy PWO είναι ένα από τα λίγα προ-προπονητικά προϊόντα στην παγκόσμια αγορά, τα οποία, με φαινομενικά όχι πολύ περίπλοκη σύνθεση, επιδεικνύουν απίστευτη απόδοση. Η τολμηρή σύνθεση του προϊόντος έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας μόνο τις πιο αποτελεσματικές ουσίες, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτούμενες δόσεις τους. Το Oxy PWO όχι μόνο ενθαρρύνει εντατικά, αλλά και διεγείρει τον ενεργειακό μεταβολισμό και αυξάνει την αντοχή και προάγει τις γνωστικές λειτουργίες, επιτρέποντας έτσι την εκπαίδευση σε υψηλότερο επίπεδο.

Συστατικά

Το Oxy PWO περιλαμβάνει: Citrulline - Συμμετέχει στη σύνθεση του μεταβολισμού του νιτρικού οξειδίου (NO) και της φωσφοκρεατίνης και του αερόβιου γλυκόζης, αυξάνοντας έτσι την πρόσληψη οξυγόνου, γλυκόζης, αμινοξέων και κρεατίνης και παραγωγή ενέργειας μέσω μυϊκών κυττάρων. Μειώνει τη συγκέντρωση γαλακτικού οξέος και αμμωνίας στους μυς, επιτρέποντας στο σώμα να ανακτήσει την ενέργεια ταχύτερα αυξάνοντας το επίπεδο της φωσφορικής κρεατίνης και της ανασύνθεσης του ΑΤΡ.

Η μηλεϊκή κιτρουλίνη είναι μια πολύ πιο αποτελεσματική μορφή από τις υψηλές δόσεις αργινίνης, καθώς είναι πρόδρομος. Στην ίδια δόση με την αργινίνη είναι πιο αποτελεσματική στην αύξηση της ποσότητας του στο σώμα από ό, τι η αργινίνη μόνη της. Beta Αλανίνη - Η κύρια λειτουργία αυτού του αμινοξέος δεν είναι να αυξήσει τον όγκο των μυϊκών κυττάρων, αλλά να αυξήσει το επίπεδο της καρνοσίνης στους μυς. Αποτέλεσμα? Και στις αερόβιες και αναερόβιες προσπάθειες, η διαδικασία οξίνισης των σκελετικών μυών επιβραδύνεται σημαντικά. Στην πράξη, αυτό μεταφράζεται σε βαρύτερες, πιο έντονες και αποτελεσματικότερες προπονήσεις. Τόσο η αντοχή όσο και η μυϊκή δύναμη αυξάνονται.

Ταυρίνη - Αυτό το αμινοξύ αυξάνει την αντοχή του σώματος και εμποδίζει τα συμπτώματα κόπωσης και βελτιώνει επίσης τη συγκέντρωσή μας. Η ταυρίνη επιτρέπει ταχύτερη και πιο αποτελεσματική αναγέννηση μετά την προπόνηση. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του αμινοξέος είναι ότι μειώνει τις αρνητικές επιδράσεις του στρες ενώ βρισκόμαστε σε μείωση και χρησιμοποιούμε μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων. Η ταυρίνη λειτουργεί επίσης αντι-καταβολική και υποστηρίζει τη μεταφορά της κρεατίνης. Ν-ακετυλο τυροσίνη - Ακετυλιωμένο παράγωγο του αμινοξέος L-τυροσίνη. Η συνήθης L-τυροσίνη είναι λιγότερο σταθερή και επίσης λιγότερο διαλυτή στο νερό, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη βιοδιαθεσιμότητα. Η Ν-ακετυλ-L-τυροσίνη υποστηρίζει τη λειτουργία του εγκεφάλου υποστηρίζοντας τη σύνθεση της κατεχολαμίνης νορεπινεφρίνη και ντοπαμίνη (νευροδιαβιβαστές). Η Ν-Ακετυλο Τυροσίνη βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών ψυχολογικών λειτουργιών και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η καφεΐνη - έχει θερμογενές αποτέλεσμα και καταστέλλει την όρεξη λόγω της αύξησης της παραγωγής αδρεναλίνης και νορεπινεφρίνης. Έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί το σχηματισμό τέτοιων νευροδιαβιβαστών όπως η ντοπαμίνη, η ακετυλοχολίνη ή ακόμα και η σεροτονίνη στο κεντρικό νευρικό σύστημα, η οποία ασκεί διεγερτική δράση και αυξάνει τις γνωστικές λειτουργίες. Η συνολική δραστηριότητα της καφεΐνης στο σώμα, σας επιτρέπει να διατηρήσετε την αποτελεσματικότητα της προπόνησης και να διατηρήσετε μια θετική διάθεση, παρά το έλλειμμα θερμίδων. 1,3 DMAA (1,3 διμεθυλαμυλαμίνη) - Ένα πολύ ισχυρό διεγερτικό. Διεγείρει τη διαδικασία μείωσης σωματικού λίπους, καθώς και συμβάλλει στην αύξηση της έντασης της κατάρτισης

Η ισοπροπυλονορσινεφρίνη είναι μια μορφή της συνεφρίνης που παρουσιάζει μεγαλύτερη βιολογική δραστικότητα από αυτήν και συνεπώς ισχυρότερη δράση. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, το κύριο πλεονέκτημα της ισοπροπυλονορσινεφρίνης είναι η αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού και της παραγωγής ενέργειας χωρίς την επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα (χωρίς αύξηση της πίεσης και χωρίς επιτάχυνση του καρδιακού ρυθμού). Έχει δραστηριότητα σε σχέση με τους β-3-αδρενεργικούς υποδοχείς, χάρη στις οποίες μπορεί να αναφερθεί ότι έχει καλές λιπολυτικές ιδιότητες. Ως εκ τούτου, θα βοηθήσει πιθανώς στην απώλεια χιλιογράμμων μειώνοντας το υπερβολικό λίπος. Η ισοπροπυλονορσινεφρίνη βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία και αυξάνει την αρτηριακή πίεση, πράγμα που αυξάνει την αποτελεσματικότητα του σώματος. Οι μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος με το άνοιγμα του βρογχικού φωτός και τη βελτίωση της γενικής ευημερίας. 1,3 διμεθυλοξανθίνη (Θεοφυλλίνη) - Η θεοφυλλίνη έχει αποτέλεσμα όπως η καφεΐνη, επηρεάζοντας επιπρόσθετα την αναπνοή και βελτιώνει τη ροή του αίματος. Η θεοφυλλίνη, που είναι αναστολέας φωσφοδιεστεράσης, συμβάλλει στην αύξηση της ενδοκυτταρικής συγκέντρωσης κυκλικού AMP, ενισχύοντας έτσι τις θερμογενείς και λιπολυτικές διεργασίες και αυξάνοντας την ικανότητα συγκέντρωσης και μείωσης της κόπωσης. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν τη θεοφυλλίνη ένα πολύτιμο συμπλήρωμα στη σύνθεση των συμπληρωμάτων καύσης λιπών και των προετοιμασιών πριν την προπόνηση. Yohimbine Hcl - Είναι η φαρμακολογική μορφή του αλκαλοειδούς του yohimbine. Ως μόνη ουσία που καίει περιττό λίπος, έχει την ικανότητα να διαμορφώνει το σώμα σε συγκεκριμένες θέσεις. Το Yohimbine είναι ιδανικό για την καύση των λεγόμενων. "επίμονο λίπος" όπως η κοιλιά (μηρός), οι μηροί ή οι γλουτοί. Τα σημαντικότερα αποτελέσματα της εφαρμογής του Yohimbine HCL είναι η ακριβής απολίπανση του σώματος σε μέρη όπου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό εξαιτίας της κακής παροχής αίματος. Συνοπτικά, το Oxy PWO είναι μια προηγμένη προ-προπόνηση που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας τυπικής άσκησης πριν την προπόνηση που προωθεί την ικανότητα άσκησης με την αποτελεσματικότητα ενός διεγερτικού των γνωστικών λειτουργιών. Σας επιτρέπει να επιτύχετε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της προπόνησης, προωθώντας την αποδοτικότητα της εργασίας τόσο του σώματος όσο και του νου. Περιέχει προσεκτικά επιλεγμένες δραστικές ουσίες που δρουν συνεργικά, έτσι ώστε να προσφέρει μέγιστη αποτελεσματικότητα, επιτρέποντάς σας να φέρετε την εκπαίδευση στο υψηλότερο επίπεδο.

Συνιστώμενη ημερήσια δόση

Πάρτε 1 δόση με άδειο στομάχι 30 λεπτά πριν την άσκηση.